کراتین و پروتئین تراپی

موهای ما در حالت طبیعی، بافت نرم و لطیفی دارد اما ممکن است در اثر عوامل مختلفی نظیر دکلره کردن، گرما، رنگ موی نامرغوب، استفاده مدام از سشوار و اتوی مو برای صاف کردن موها و… حالت اولیه خود را از دست دهد و دچار آسیب شود. این آسیب‌ها می‌توانند به مرور زمان سبب وز شدن موها، شوره سر، موخوره، خشکی و… شود. دریافت پروتئین از طریق مواد غذایی و داشتن یک سبک زندگی سالم می‌تواند از بروز چنین مشکلات و آسیب‌هایی جلوگیری کند. اما برای برخی افراد شاید این موضوع کمی سخت به نظر برسد بنابراین از روش‌های دیگری برای ترمیم بافت موهای خود استفاده می‌کنند. کراتین و پروتئین تراپی مو یکی از روش‌هایی که برای رفع خشکی، زبری و دهیدراته شدن موها استفاده می‌شود و یکی از خدماتی است که به صورت حرفه‌ای توسط سالن زیبایی مرلین ارائه می‌شود. 

کراتین و پروتئین تراپی و هرآنچه باید بدانید

همانطور که گفته شد، روش‌های درمانی زیادی برای ترمیم و بازسازی موها وجود دارند اما کراتین درمانی و پروتئین تراپی روش‌های رایجی هستند که با ارائه نتایج بسیار رضایت‌بخش در زمینه ترمیم و بازسازی مو، به محبوبیت بسیار زیادی در میان بانوان و آقایان دست یافته‌‌اند. اگر دوست دارید تفاوت کراتینه و پروتئینه مو را بدانید توصیه می‌کنیم ادامه این بخش را مطاله نمایید. 

کراتینه مو

کراتین درمانی چیست؟

کراتین مو، یکی از تکنیک‌های زیباسازی موها است. در این روش، موها به مقداری کراتین مصنوعی و مواد صاف‌کننده مو نظیر فرمالدهید آغشته می‌شود و پس از مدت مشخصی، موها را شسته و با اتوی مو و با درجه 450 درجه فارنهایت خشک می‌شوند. پس از انجام این مراحل، موهای شما کاملا صاف و لخت می‌شوند و تمام فر مو کاملا محو می‌شوند. برای آن دسته از افرادی که تار موهای ضخیم یا فر وز و زبری دارند، کراتین تراپی می‌تواند یک روش جذاب برای ترمیم موهای آسیب‌دیده و صافی موها باشد. با کراتین درمانی، موها تا چندین ماه حالت صاف و لخت خود را حفظ می‌کند اما اگر از آن دسته افرادی هستید که به سرعت دچار حساسیت می‌شوید شاید این روش چندان مناسب شما نباشد. پس از آن که موهای خود را کراتین کردید، بین 2 تا 5 ماه موهایی کاملا صاف، درخشان و لخت خواهید داشت. توجه کنید موهایی که به تازگی رشد می‌کنند این حالت صافی را نخواهد داشت چرا که کراتین تنها ساقه موها را صاف می‌کند و موهایی که از ریشه رشد می‌کنند چنین حالتی را نمی‌گیرند. همانطور که گفته شد، برای کراتین تراپی محدودیت‌هایی وجود دارد و افراد زیر نباید از کراتین تراپی برای ترمیم موهای خود استفاده کنند:

  1. بانوان باردار
  2. افرادی با تار موهای بسیار شکننده، نازک و ضعیف
  3. افرادی با ریزش مو
  4. افرادی با آلرژی به مواد شیمیایی
  5. افراد مبتلا به آسم، برونشیت، ASL، سرطان و مشکلات عصبی
  6. افرادی که از داروهای اعصاب یا غدد استفاده می‌کنند.

مزایای کراتین تراپی

  1. روشی مناسب برای انواع مو
  2. عدم وارد کردن آسیب به موها
  3. حالت‌دهی آسان
  4. تاثیرگذاری چشمگیر
  5. عدم نیاز مراقبت‌های سخت
  6. بهبود کیفیت ساختار مو
  7. فاقد عوارض جانبی
  8. شانه کردن راحت‌تر مو
  9. تقویت موها
  10. مناسب برای آقایان و بانوان

مزایای کراتین

معایب کراتین تراپی

  1. مصنوعی بودن محصولات استفاده شده در فرایند کراتینه
  2. روشی پرهزینه و نسبتا گران
  3. ماندگاری نسبتا کوتاه‌مدت
  4. احتمال آسیب دیدگی مو در صورت مراجعه به اشخاص غیر متخصص
  5. محدودیت برای اشخاص حساس نظیر بانوان باردار
  6. وجود فرمالدهید
  7. واکنش‌های آلرژیک

ماندگاری کراتین تراپی

عموما کراتینه کردن موها تا 6 ماه ماندگاری دارد اما در صورت نگه‌داری و مراقبت از موها، می‌توانید تا یک سال موهایی صاف و لخت داشته باشید. 

پروتئین تراپی چیست؟

در این روش، مواد پروتئینه بر روی موهای کاملا تمیز قرار داده می‌شود و پس از مدتی، شسته و اتو می‌شوند. در این روش، موهای شما تنها احیا می‌شود و خبری از اثرات صاف کننده و فرمالدهید نیست. در پروتئین تراپی، بافت موها نوسازی شده و ساخت پروتئین در موها افزایش داده می‌شود. علاوه بر این کدری، زبری، وزی و شکنندگی موها از بین رفته و موی نرم و درخشانی به شما هدیه می‌دهد. پروتئین تراپی، به خوبی آسیب‌های مو را برطرف می‌کند و موها را شاداب و با طراوت می‌کند همچنین حالت طبیعی موهایتان نیز حفظ می‌شود. 

پروتئین تراپی چیست

مزایای پروتئین تراپی

  1. محافظت از مو در برابر آسیب‌های محیطی و شیمیایی
  2. تقویت موها و بهبود حالت ارتجاعی آن
  3. از بین بردن شکستگی و شکافتگی انتهای موها
  4. افزایش شفافیت و درخشندگی موها
  5. عدم وجود فرمالدهید

معایب پروتئین تراپی

  1. ایجاد واکنش‌های آلرژیک در برخی افراد

ماندگاری پروتئین تراپی

ماندگاری پروتئین تراپی، بین 2 تا 3 ماه می‌باشد.

فرق کراتین با پروتئین تراپی

  • پروتئین تراپی جنبه درمانی دارد و موهایی سالم به شما می‌دهد اما در کراتین، موهایی لخت، صاف و درخشان خواهید داشت. اگر بخواهیم به طور ساده به تفاوت این دو روش اشاره کنیم باید گفت کراتین، موها را صاف و پروتئین تراپی موها را نرم و بازسازی می‌کند.
  • در کراتین از مواد صاف کننده و حاوی فرمالدهید استفاده می‌شود.
  • ماندگاری کراتین تراپی بیشتر از پروتئین تراپی است.
  • کراتین تراپی گران‌تر از پروتئین درمانی است و همچنین موها در این روش نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
  • عوارض پروتئین تراپی در مقایسه با کراتینه کمتر است. 

قیمت کراتین و پروتئین تراپی

هزینه کراتین تراپی و پروتئین تراپی به میزان زیادی به حجم و اندازه موهای شما بستگی دارد طبیعی است هرچه موهای پر و بلندتری داشته باشید این هزینه افزایش می‌یابد. علاوه بر این، نوع مواد کراتینه و پروتئین تراپی به کار رفته نیز می‌تواند تا حدی بر روی قیمت این تکنیک‌ها تاثیر داشته باشد. 

 

کراتین تراپی و پروتئین تراپی سالن مرلین

سالن زیبایی مرلین با برخورداری از تیم حرفه‌ای و مجرب، خدمات کراتینه و پروتئین تراپی را در غرب تهران در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهد. شما عزیزان می‌توانید از طریق فرم رزرو وقت، زمان مورد نظر خود را رزرو کرده و به سالن زیبایی مرلین مراجعه کنید تا بدون کوچکترین آسیب، موهایی کاملا نرم، درخشان، صاف و لطیف داشته باشید. 

مشاهده نمونه کار کراتین و پروتئین تراپی
سبد خرید
enemad-logo
Scroll to Top
اسکرول به بالا